Over Ovidius Advies

Ovidius Advies is in 2007 opgericht door mij: Renée de Koe. De Romeinse dichter Ovidius heeft mij al op jonge leeftijd geïnspireerd en nog steeds lees ik zijn werken. Ovidius doet vaak alsof hij traditioneel is, maar brengt iets nieuws. Eigen ideeën volgen, durven af te wijken en je gedrag aanpassen om je doel te bereiken. Niet iedereen en elke situatie is immers hetzelfde, dat vraagt om flexibiliteit.

Bang voor verandering is Ovidius niet. In zijn hele oeuvre zie je dit terug en daarmee zet hij de lezer er voortdurend toe om zijn blik bij te stellen. En daar houd ik van.

Ik combineer een positieve levenshouding met brede bedrijfskundige kennis en leiderschapservaring. Daarbij heb ik geleerd dat vrijwel alles om communicatie, houding en gedrag draait.

Meer over mij weten? Lees het hier 

Samenwerking

Ovidius Advies werkt samen met diverse professionals op verschillende vlakken om zo altijd een passend programma aan te kunnen bieden.

Wat wij gemeen hebben? We zijn energiek, leergierig, betrokken, mensgericht, gedreven, loyaal, nuchter en gewend om de mouwen op te stropen.

Ovidius Advies helpt organisaties in het bedrijfsleven en de publieke sector.